Marketing

Marketing

 

Escolit biedt een waaier aan marketing support aan: productcatalogi, technische fiches, installatiehandleidingen, maar ook gedetailleerd uitgewerkte case studies van relighting en newlighting projecten in industriële en commerciële gebouwen en van buitenverlichting zijn beschikbaar. In de Escolit showroom kunnen alle types van armaturen van dichtbij bekeken worden, en worden ook alle technologiën – inductieverlichting, LED en Luxim LEP (Plasma) – getoond met inbegrip van uitgebreide technische informatie over de werking, de componenten en de assemblage kwaliteit. Escolit is ook regelmatig te vinden op gespecialiseerde vakbeurzen, die aangekondigd worden in de nieuws sectie van de website.

Op regelmatige tijdstippen worden door ons specifieke informatie sessies georganiseerd waarop potentiële eindklanten en gespecialiseerde installateurs uitgenodigd worden. Deze info sessies zijn meestal bedoeld om één specifiek onderwerp in detail te duiden, hetzij een bepaalde lichttechnologie, hetzij het optimaal verlichten van welbepaalde omgevingen zoals vriesmagazijnen, gebouwen met ATEX vereisten, grote winkelruimtes of showrooms, en zo meer.

Op locatie kunnen wij demonstraties geven onder meer door middel van onze mobiele lichtmast die toelaat om, zonder de desbetreffende armatuur te moeten installeren, simulaties te doen van montagehoogtes tot 12 meter hoog, of van het effect van bepaalde lichtbronnen in buitenverlichtingsprojecten.