Bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen

Voor commerciële ruimtes in de open lucht, zoals grote parkings, laad- en losruimtes van bedrijven of tankstations, is een lange levensduur van een installatie een uitermate belangrijk argument in het beslissingsproces over de geïnstalleerde verlichting. Deze open ruimtes moeten ’s nachts vaak permanent verlicht worden en men wil uiteraard onderhoudsinterventies beperken. Vaak zijn de verlichtingssystemen van dergelijke plaatsen namelijk moeilijk bereikbaar, of kan de constante activiteit ter plekke moeilijk stilgelegd worden om de lampen te vervangen.

Escolits producten voor buitentoepassingen combineren energiezuinigheid, extreem lange levensduur en robuustheid met een uitstekende lichtsterkte en andere praktische eigenschappen zoals onmiddellijke start en herstart van de lampen. Floodlights met LED of inductieverlichting kunnen zowel toegepast worden langsheen gebouwen of op lichtmasten. Het gamma straatarmaturen is ideaal voor rijwegen langsheen bedrijfsgebouwen.

De armaturen met LED technologie kunnen geïntegreerd worden met daglicht- en bewegingsmelders. Inductie armaturen zorgen dan weer voor een mooi egaal verdeeld licht met lage reflectie. Bovendien is bewezen dat de inductieverlichting merkelijk betere en duidelijkere beelden geeft op CCTV bewakingscamera’s in vergelijking met andere lichtbronnen, een onmiskenbaar voordeel nu men steeds meer camerabewaking toepast.