Retail & Showrooms

Retail & Showrooms

Winkels leggen vaak de nadruk op sfeer- en product- of displayverlichting. Toch is ook hier het kostenplaatje op vlak van elektriciteitsverbruik zeer belangrijk. In vele gevallen kan hierop drastisch bespaard worden door de Escolit binnenproducten die geschikt zijn voor lagere plafond, of nog door het retrofit gamma dat de duurzaamheid en andere kwaliteiten van inductieverlichting aanbiedt voor een laag energieverbruik dat duidelijk lager is dan dat van de (sterkere) spaarlampen en dit voor een product dat een 10x langere levensduur heeft.

Omdat onze inductieverlichting – in vergelijking met de meeste andere verlichtingstechnieken – aanzienlijk betere “pupil lumen” resultaten genereert en tevens garant staat voor een uitstekende weergave van kleuren is het een zeer geschikte oplossing voor showrooms en demonstratie ruimtes, waarbij het van belang is om de producten op een zo goed mogelijk wijze voor te stellen.

In deze omgevingen kunnen zowel hoger geplaatste industriële klokarmaturen als plafond- en wandarmaturen gebruikt worden.