Rijwegen & Parkings

Rijwegen & Parkings

Openbare buitenverlichting en straatverlichting zijn overal aanwezig in onze leefwereld. De kostprijs van deze installaties, zowel wat betreft energieverbruik als onderhoud, is dan ook gigantisch.

Escolits gamma van straatverlichting biedt de kans aan openbare instanties om deze kosten op spectaculaire wijze te drukken. We geven graag meer informatie door middel van case studies om dit te duiden.

Er zijn weinig toepassingen waarvoor de eigenschappen van inductieverlichting zo uitermate geschikt zijn dan de verlichting van de tunnel op onze wegen. Het is niet alleen de meeste energiezuinige oplossing, maar door de noodzaak om deze verlichting 24 uur per dag en 7 dagen per week te laten werken, zorgt de unieke levensduur voor een radicale vermindering van de noodzaak tot onderhoud. Hierdoor dienen de tunnels veel minder te worden afgesloten. Bovendien is de kwaliteit en de kleurweergave van Escolits tunnelverlichting van die aard dat de veiligheid geoptimaliseerd wordt.

Parkeerterreinen worden overal gevonden: bij bedrijven, ziekenhuizen, luchthavens of sportcomplexen. Een goede verlichting is van groot belang, net als het laag houden van de energiekost en het beperken van het onderhoud. De Escolit inductieverlichting voegt daar nog een uitstekende lichtsterkte aan toe en een lichtkwaliteit die een optimale zichtbaarheid en kleurweergave garandeert, wat enorm bijdraagt tot zowel de veiligheid van de gebruikers, als de beveiliging van de parking.